Distrugere si eliminare produse care nu se mai preteaza consumului


Cu ajutorul shredderului mobil WILLIBALD de mare capacitate si a instalatiei de productie materie prima secundara pentru fabricile de ciment sunt maruntite produse expirate, marfuri contrafacute, produse deteriorate, cu regim special sau produse confiscate, si apoi in functie de caracteristicile fizico-chimice, acestea sunt omogenizate in vederea coincinerarii.Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate
Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate - 2

TEKKO Logistik Industry SRL este o firma specializata in colectare, eliminare, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafacute, confiscate, neconforme, cu regim special, medicamente expirate, alimente expirate.

 

Putem distruge orice tip de produs indiferent de starea lui (lichid ambalat sau vrac, solid, pastos, prafos, sub presiune) sau dimensiunea lui.

 

Dupa distrugere se va elibera un certificat de distrugere / eliminare intocmit pe baza denumirilor de produse cuprinse in avizul de expeditie si a cantitatilor receptionate. Asiguram imagini video pe tot parcursul filmarii, de asemenea poate participa si reprezentantul beneficiarului la distrugerea produselor.